MACARRONS INTEGRALS AMB VERDURES AL FORN

Ingredients

Per a 4 persones

  • 400 g de macarrons integrals
  • 200 g de ceba
  • 500 g d’albergínies
  • 250 g de tomàtigues de cirerol
  • 4 alls
  • 1 culleradeta de romaní
  • 1 culleradeta de farigola
  • 1 culleradeta d’orenga
  • 50 ml d’oli d’oliva verge
  • 12 fulles d’alfàbrega fresca
  • 1/2 culleradeta de sal iodada

PREPARACIÓ

  1. Encalentir el forn a 180 º amb calor a dalt i a baix.
  2. Pelar i tallar a daus la ceba pelada i l’albergínia amb la pell. Tallar les tomàtigues per la meitat.
  3. Afegir l’oli, la sal, les espècies i els alls a les verdures i mesclar bé.
  4. Enfornar 20 minuts, remenant un parell de vegades durant l’enfornat.
  5. Bullir els macarrons dins l’aigua amb una mica de sal.
  6. Colar la pasta i mesclar amb les verdures.
  7. Picar les fulles d’alfàbrega i posar-les per damunt.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp