GRANOLA

Ingredients

  • 200 g de flocs de civada
  • 30 g de nous
  • 30 g d’ametlles crues
  • 15 g de pipes de gira-sol
  • 15 g de pipes de carbassa
  • 15 g de sèsam sense torrar
  • 30 g de panses
  • 30 g d’oli d’oliva verge
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 culleradeta de farina de garrova

PREPARACIÓ

  1. Encalentir el forn a 160º amb calor a dalt i a baix.
  2. Picar amb un ganivet les nous i les ametlles.
  3. En una palangana de forn col·locar un paper d’enfornar a la base.
  4. Dins un recipient mesclar els flocs de civada, la fruita seca picada, les pipes, el sèsam, la
    canyella i la farina de garrova.
  5. Afegir l’oli i tornar mesclar bé.
  6. Col·locar damunt la palangana de forn i enfornar 5 minuts.
  7. Treure la palangana, remenar la mescla i tornar a enfornar 5 minuts més, vigilant que no es
    torri massa.
  8.  Treure del forn i afegir les panses.
  9. Deixar refredar i guardar dins un recipient de vidre hermètic.

Notes

Aquesta granola es pot menjar amb iogurt, amb compota, amb llet o beguda vegetal o fer servir
com a base per fer galetes.

Comparteix