GASPATXO DE REMOLATXA

Ingredients

  • 450 g de remolatxa vermella
  • 500 g de tomàtigues madures
  • 20 g de ceba
  • 60 g de cogombre
  • 1/2 culleradeta de sal iodada
  • 20 ml de vinagre de poma
  • 100 ml d’oli d’oliva verge
  • 200 ml d’aigua freda
  • 15 g de pebre vermell
  • 40 g de pa integral o moreno
  • Cibulet picat

PREPARACIÓ

  1. Rentar amb un raspall les remolatxes, i tallar-les a daus.
  2. Coure en aigua, aproximadament 25 minuts, fins que estiguin tendres.
  3. Escórrer i deixar refredar.
  4. Pelar i tallar el cogombre i la ceba.
  5. Rentar i tallar les tomàtigues.
  6. Rentar i tallar a daus petits el pebre vermell i reservar.
  7. Triturar la remolatxa, la ceba i el cogombre amb l’oli i la sal.
  8. Afegir l’aigua molt freda.
  9. Tallar el pa, i torrar-lo al forn o en una paella sense oli.
  10. Afegir els crostons, el pebre vermell i el cibulet en el moment de servir.

Comparteix