ESPAGUETIS DE CARABASSÓ AMB SALSA DE LLENTIES

Ingredients

Per a 4 persones

  • 600 g de carabassó
  • 400 g de llenties cuites
  • 160 g de pastanaga
  • 125 g de remolatxa
  • 125 g de ceba
  • 2 alls laminats
  • 45 ml d’oli d’oliva verge
  • 50 ml d’aigua
  • 1/2 culleradeta de sal iodada
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta d’orenga

PREPARACIÓ

  1. Rentar i tallar la remolatxa i la pastanaga a trossos petits.
  2. Posar una paella a foc mitjà amb dues cullerades d’oli.
  3. Afegir la ceba i quan es comenci a daurar incorporar la pastanaga i la remolatxa.
  4. Ofegar durant 10 minuts.
  5. Baixar el foc, tapar i deixar 15 minuts més.
  6. Afegir la sal i el pebre vermell i triturar-ho.
  7. Mesclar les llenties amb la salsa triturada.
  8. Tallar els carabassons a tires fines, com si fossin espaguetis.
  9. En una paella amb 1 cullerada d’oli saltejar el carabassó 2 minuts amb els alls i l’orenga.
  10. Servir els espaguetis de carabassó amb la salsa per damunt.

Comparteix